Een Stam Claeys uit Waarschoot meer dan vier Eeuwen in Kaprijke

Doorzoek deze Claeys webstek !U kan nu onze Claeys website doorzoeken met de hulp van www.Freefind.com die wij natuurlijk van harte bedanken voor hun efficiëntie en vrijgevigheid.

FreeFind laat u toe om 't even welk woord of om 't even welk stukje zin op te zoeken in al bladzijden van onze Claeys webstek.  In één klap !

Maar... veronderstel even dat u vraagt naar bij hun jongste.  Deze drie woorden geven allicht een aantal zoekresultaten, "hits" zoals men dat noemt in het Engels: iedere bladzijde waarin het woord jongste voorkomt.  Als u vraagt naar "bij hun jongste" tussen aanhalingstekens dan geeft FreeFind werkelijk alleen die bladzijden waarin die drie woorden in die volgorde voorkomen.


Geef hieronder de woorden die u
wenst te vinden en druk daarna op
de "Zoek !" knop:

powered by FreeFind

Freefind laat ook logische (Boolian) zoekopdrachten toe: er komen meer resultaten uit de bus als u zoekt naar Theofiel OR Theophiel dan alleen maar naar Theofiel.  Wenst u alleen de bladzijden waarop zowel het woord Theofiel als het woord Duytschaever voorkomt dan kan u zoeken naar Duytschaever AND Theofiel.

Bovenaan op de (eerste) bladzijde van de resultatenlijst van uw zoekopdracht staan allicht eerst een paar advertentie's of betaalde "resultaten" gevolgd door de woorden " Search Results From This Site" gevolgd door de werkelijke zoek­resul­taten van onze Claeys website.  Indien de resultaten op meerdere bladzijden staan ziet u ook "Prev" en "Next".  Daarmee gaat men naar respectievelijk de vorige en de volgende bladzijde van de resultatenlijst.

Vond u hier iemand van uw familie ?  Bent u misschien de nakomeling van een vrouwelijk lid van deze familie ?  Dan willen we dat wel graag vernemen.  Dan zouden we, uiteraard met uw toestemming, een linkje kunnen aanmaken naar uw website, of een woord (of een hele blz) uitleg toevoegen hier aan onze Claeys webstek.  Neem dan gauw contact op met ons.

Naar de top van deze blz

Inleiding
Inhoudstafel
Overzicht I - Overzicht II - Overzicht III
Doorzoek onze Claeys website

Meer stambomen

MijnPlatteland homepage
MijnPlatteLand.com

Meest recente bijwerking :  12-12-2021
Copyright (c) 2024Home
Doorzoek onze Claeys webstek    

Overzicht I
Overzicht II
Overzicht III

Inleiding
Inhouds­tafel
Naam­ver­klaring
Afkortingen
Kaprijke

mijnplatteland.com