Zoek het op in onze Ryckaert webstek !

U kan nu onze Ryckaert webstek doorzoeken met de hulp van www.Freefind.com die wij natuurlijk van harte bedanken voor hun efficiëntie en vrijgevigheid.

FreeFind laat u toe om 't even welk woord of om 't even welk stukje zin op te zoeken in al de bladzijden van deze Van Zele webstek.

Maar... veronderstel even dat u vraagt naar een enig kind.  Deze drie woorden geven heel wat zoekresultaten, "hits" zoals men dat noemt in het Engels: iedere bladzijde waarin het woord jongste voorkomt.  Als u vraagt naar "een enig kind" tussen aanhalingstekens dan geeft FreeFind werkelijk alleen die bladzijden waarin die drie woorden in die volgorde voorkomen.

Freefind laat ook logische (Boolian) zoekopdrachten toe: er komen meer resultaten uit de bus als u zoekt naar Theofiel OR Theophiel dan alleen maar naar Theofiel.  Wenst u alleen de bladzijden waarop zowel het woord Theofiel als het woord Martelaere voorkomt dan kan u zoeken naar Martelaere AND Theofiel.

Geef hieronder de woorden
die u wenst te vinden en
druk daarna op de "Zoek !" knop:
site search by freefind

Bovenaan op de (eerste) bladzijde van de resultatenlijst van uw zoekopdracht staan eerst een paar advertentie's of betaalde "resultaten" gevolgd door de woorden " Search Results From This Site" gevolgd door de werkelijke zoekresultaten van onze Ryckaert webstek.  Indien de resultaten op meerdere bladzijden staan ziet u ook "Prev" en "Next".  Daarmee gaat men naar respectievelijk de vorige en de volgende bladzijde van de resultatenlijst.

Vond u hier iemand van uw familie ?  Bent u misschien de nakomeling van een vrouwelijke Ryckaert ?  Dat willen we dan wel graag vernemen.  Dan zouden we, uiteraard met uw toestemming, een linkje kunnen aanmaken naar uw webstek, of hier op deze webstek een woord (of een hele blz) toevoegen.  Neem dan gauw contact op met ons.

Veel leesgenot !

Onze Ryckaert homepage
Onze nieuwe verenigde Ryckaert stamboom
Het boek van Prudent Ryckaert
Foto's van Mevr. Fritz Ryckaert
Uit de foto-albums van de familie Ryckaert van BentilleMijnPlatteland homepage
MijnPlatteland homepage

Copyright Notice

Meest recente bijwerking :  21-04-2021