Familiefoto's bewaard door Mevr. Fritz Ryckaert

Foto's van de familie Ryckaert

Hier vindt u een pêle-mêle van foto's en ook enkele andere documenten die Mevr. Fritz Ryckaert, née Nadine De Brabandere, ons heeft toevertrouwd om ze te digitaliseren en om ook u, wie en waar u ook mag wezen, de kans te geven ze te bewonderen.  We zijn Mevr. Ryckaert hiervoor heel dankbaar.

Via het internet kunnen velen allerlei dingen ontdekken en ervan genieten.  Misschien zelfs iets leren.  En voor een heel democratische prijs.  Dat vinden we heel heel mooi.  Voor die wonderbare technologie zijn we ook een heel aantal mensen erg dankbaar.

Meer informatie over deze foto's en de personen die erop te zien zijn zou ons natuurlijk veel plezier doen.  Spijtig genoeg kunnen dr. Fritz noch zijn vader, dr. Cyriel Ryckaert ons hierbij helpen.  De foto's werden gemaakt en bleven bewaard; dat is al heel wat om ook hen dankbaar voor te zijn.  Nu hopen we dat iemand, wie weet waar, ons meer informatie zal kunnen geven om onze gegevens aan te vullen en te verbeteren.

Mocht u een exemplaar hebben van een foto die we hier publiceren, is uw copij beter bewaard gebleven?  Kijk gauw eens op de keerzijde.  Staat er niets op geschreven ?  Kent u iemand die ons misschien nog zou kunnen helpen ?  Zou u die persoon willen gaan opzoeken ?  Hoe eer hoe liever !

Heeft u meer informatie over de familie Ryckaert, over een aanverwante familie, over het Meetjesland of de streek waar ze leefden, heeft u een foto of een postkaart uit de tijd van toen, neem dan aub contact op met ons.  Wij doen ons opperste best om zoveel mogelijk te bewaren en te delen met anderen.  En de originele documenten krijgt u natuurlijk terug.  Beste dank bij voorbaat.

We trachten steeds van iedere document een versie te publiceren van maximum 800 pixels wijd en 650 pixels hoog omdat niet iedereen een reuzegroot scherm heeft.  Meestal zit er ook een veel grotere versie achter die u hopelijk te zien krijgt met een dubbele klik en die u dan zou kunnen afdrukken, misschien zelfs op A3 formaat.

We hebben ieder document of foto een identificatie-nummertje gegeven.  In de lijst hieronder wordt dat nummertje gevolgd door een korte beschrijving.  (De bidprentjes vinden allemaal samen elders een plaatsje.)  We hopen dat u hier iets vindt dat u plezier doet.

De foto-lijst

De nakomelingen van Seraphien Ryckaert en Marie-Coralie Noë
De familie Noë van het Meetjesland↑Top
De Bladwyzer van het boek van Prudent
Onze Ryckaert homepage
Foto's van Mevr. Nadine Ryckaert en van de familie Ryckaert van Bentille
Doorzoek onze Ryckaert webstek

MijnPlatteland homepage
MijnPlatteland homepage

Copyright Notice

Meest recente bijwerking :  21-04-2021